Studio-Brent zal zijn best blijven doen om leuke films, reeksen en of shows te maken voor kinderen/tieners, volwassenen en senioren.

Vanaf 1 oktober krijg je elke maand een nieuws brief te lezen op deze website.


Groetjes,
Brent De Bal
.

Studio-Brent weer actief!

Studio-Brent bevestigd vandaag in een persbericht, dat ze vandaag terug actief zijn.

Na een periode van 2 maanden en 23 dagen niet actief te zijn in de filmwereld, gaan ze bij Studio-Brent vandaag terug aan de slag. Uiteraard met de strikte "coronamaatregelen"!

De eerste opnames voor de productie zijn ingepland eind juli, het zou de eerste film zijn die gemaakt wordt tijdens de coronacrisis.

Voorlopig staan er weer boordevolle leuke projecten gepland zeggen "Wuyts & De Bal", we beginnen met het meest emotionele maar een boeiend verhaal.

Jef Haesen één van de medewerkers van de productie wilde al zeer lang een verhaal maken over de Tweede Wereldoorlog, die zal uiteraard gemaakt worden onderleiding van De Bal zelf.

De Bal bleef niet bij de pakken zitten en besloot om er direct aan te beginnen!

Waarover de film zal gaan zal in een volgend persbericht verschijnen, maar bij Studio-Brent kunnen ze nu al niet meer wachten.

Zowel "broer en zus" De Bal, Geerinckx, Haesen, Van de Kerckhof, Lemmens, Vanderschaeghe, Van Waelderen, Verrept en Wuyts" hebben de tijd van filmen en samenwerken zeker gemist, ze zijn blij dat ze terug kunnen opstarten.




Beste iedereen,

Ook wij van Studio-Brent hebben besloten de productie stil te leggen, uit voorzorg voor onze cast & crew leden.

Met spijt in het hart moeten wij dit melden, dat we alle projecten van april tot half mei op non-actief zetten. Puur uit veiligheid voor onze cast en crew leden.

Echt helemaal zijn ze niet verdwenen van uw scherm 'zegt De Bal', want ondertussen loopt er een YouTube-programma op hun kanaal: "De Bal in Quarantaine!" dan blijft er toch een deel van het Studio-Brent gedeelde actief, en kunnen jullie grappige afleveringen bekijken vanuit uw kot.

Zoals gepland zal de film "VIVA BREKSON" uitkomen op woensdag 29 april 2020. De avant-première die normaal morgen ging plaats vinden, is helaas geschrapt.

Wij hopen dat jullie gezond en goed uitkomen in deze verschrikkende periode!

Met vriendelijke groeten,

STUDIO-BRENT.



Eerste langspeelfilm voor Brekky & Stanny ! 

Vandaag is bij Studio-Brent een extra filmproject aangekondigd "aldus zegt Verrept". Hier bij Studio-Brent liggen plannen voor een echte eerste speelfilm voor Brekky & Stanny, de tittel is al bekend en zal "Brekky & Stanny en de zaak Chloé" noemen.

In 2010 startte Brent en Britt De Bal, Brekky Ballie & Chloé op.

Na 5 jaar besloot Chloé te stoppen met de groep om andere uitdagingen aan te gaan, uiteraard is er toen een opvolger gekomen en dat was niemand minder dan Danny Verrept als "Stanny".

Nu 10 jaar later bestaat het concept Brekky Ballie nog altijd, maar dan in de naam Brekky & Stanny.

Uiteraard willen "De Bal & Verrept" een speciale speelfilm maken, daarom besloten de 2 entertainers om "Britt De Bal" die Chloé" speelde een gastrol te laten spelen in hun eerste langspeelfilm.

"De Bal & Verrept" zijn volop bezig voor het scenario te schrijven, ook zullen de 2 entertainers de film regisseren.


Studio-Brent 5: VIVA Brekson!

Studio-Brent bestaat dit jaar 5 jaar, ter gelegenheid maakt de productie een verjaardag film.

Vandaag zijn de scenaristen van Studio-Brent begonnen met een heel groot project, namelijk "VIVA Brekson!". De nieuwe film is ter eren voor de verjaardag van de productie "aldus zegt De Bal zelf".

In de film speelt De Bal uiteraard de hoofdrol hij heeft het ook 5 jaar geleden opgericht, in de film zal ook typetjes van De Bal tevoorschijn komen.

De tittel van de film is ook al bekent en zal heten: VIVA Brekson!

Deze film zal een verjaardag 's film zijn voor de productie, uiteraard is iedereen ook uitgenodigd op de première.

Meer wil de productie nog niet zeggen, maar de film zal op woensdag 29 april 2020 uitkomen op YouTube.


Nieuwe personages bij Studio-Brent

Vanmiddag werden er nieuwe personages bekendgemaakt bij Studio-Brent, u zal dit allemaal in het najaar kunnen zien in een kortfilm.

Vandaag tijdens een persconferentie is bij Studio-Brent nieuwe personages bekend gemaakt aldus zegt De Bal. Het nieuwe project zal gaan over 3 vrienden: Bent, Jim en Fred, ze noemen zich het detectiveteam.

Dit nieuwe project start al direct met een kortfilm en zal heten "Bent en de schat Steenbergen" in de kortfilm zal Bent, Jim en Fred uiteraard niet alleen schitteren ook de bekendste dief van Steenbos "het dorp waar de 3 vrienden wonen" zit mee in de kortfilm. De kortfilm zal te bewonderen zijn op het Studio-Brent De Bal kanaal.

Verhaallijn:

Bent en Fred ontdekken dat Egbert "de bekendste dief van Steenbos" in het bos aan het graven is, hij is een schat aan het opgraven. Ze gaan het onmiddellijk tegen hun vriend, Jim vertellen. Jim heeft een gebroken vinger en mag waarschijnlijk van zijn ouders niet meegaan. Bent en Fred besluiten om alleen terug naar het bos te gaan, om die Egbert op de rooster leggen.

Maar Egbert Vandalen slaagt erin Bent uit te schakelen.

Wordt Egbert Vandalen opgepakt en Bent bevrijd? Of is dit de laatste keer dat Jim en Fred, Bent gezien hebben.

Cast:

Thomas Van Waelderen, Noah Vanderschaeghe, Enrique Gutierrez-zaragoza en Brent De Bal.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=JdSze15uFKY


Chiro-Oevel presenteert: Een wereld vol muziek.

Het feest kan terug beginnen in Oevel "zegt Chiro-Oevel" want de Bonte avond is terug!

Zaterdag 9 maart 2019 is het weer zover, dan speelt de Chiro van Oevel weer de parochiezaal plat met hun Bonte avond. Dit jaar als thema "Een wereld vol muziek".

Wat het publiek dit jaar te zien zal krijgen is nog een verrassing "zegt de organisatie" maar net zoals elk jaar zullen de leden alles uit de kast halen om het publiek te entertainen!

De presentatie is in handen van: Noa Mannaerts, Brent De Bal, Céline Van Wolputte, Murielle De Cock en Chiel Van Lommel.

Dit spektakel mag je zeker en vast niet missen !

Zaterdag 9 maart 2019 in de parochiezaal van Oevel inkom 5 euro.

★ VOORSTELLINGEN ★
Namiddag deuren: 13.15u
Namiddag aanvang: 14.00u

Avond deuren: 18.45u
Avond aanvang: 19.30

Facebook evenement:

https://www.facebook.com/events/535760656908033/


Nieuw programma op komst bij Studio-Brent!

In de vergaderzaal van Studio-Brent, zijn ze volop bezig met de voorbereidingen  van een nieuw YouTube programma. Het programma zal heten: De Bal bij?

Studio-Brent bevestigd dat, De Bal bij? een documentaire-reeks is waarin hij vrienden, collega's, kennissen of, onbekend mensen volgt.

De reeks zal van start gaan op zaterdag 15 december 2018.

Bij wie De Bal langs gaat is nog een geheim, maar we kunnen wel al verklappen dat het zeer leuk en interessant gaat worden. Aldus zegt De Bal zelf. 


De mysterieuze moord ?

Het is bevestigd, er komt een nieuwe special aan van Halloween.

Het verhaal gaat over 2 vrienden: Dexter en David, die niet in het fabeltje van Calvijn geloven, hij was vroeger een houthakker, Calvijn had zich vroeger verdaan in zijn eigen bos, het is bevestigd dat zijn geest er nog altijd ronddwaalt. Dexter en David geloven dat niet en besluiten om naar dat bos te gaan.

Tijdens hun domme beslissing gebeurd er iets waardoor het hun laatste dag zal kunnen worden.

Deze acteurs spelen mee in de special: Vincent Berges, Steffen van de Kerckhof en Brent De Bal.

Op maandag 31 oktober 2016 zal De mysterieuze moord ? In première gaan.

Het scenario is door: Britt & Brent De Bal.
En de regie is in handen van: Brent De Bal.

Nieuw avontuur voor Sinterklaas & zijn vrienden.

Net zoals vorig jaar gaat Studio-Brent samen met Sinterklaas en de Zwarte pieten samenwerken. Dit maal gaat het verhaal over een ring, de ring van Sinterklaas nog wel. De film zal heten "Sinterklaas en de gestolen ring".

De opnames van de nieuwe Sinterklaas-film, Sinterklaas en de gestolen ring starten 10 november, ze zullen maar 2 dagen duren 'zegt De Bal'.

Niet schrikken dus wanneer je de Sint en zijn vrienden opeens in het straatbeeld ziet verschijnen. Het scenario is geschreven door Jeroen Hermans en Brent De Bal en de regie is ook in handen van Brent De Bal.


Het verhaal:

Jos en Fien vragen elk jaar aan Sinterklaas geen speelgoed maar een brommer, IPhone en kleren, ze sturen zelf brieven naar Sinterklaas voor wanneer ze hun cadeaus krijgen, maar helaas geen antwoord.

Na elke keer opnieuw een brief te schrijven naar Sinterklaas en geen antwoord terug te krijgen, besluiten ze om in te breken in het pakjeshuis van Sinterklaas.

Ze stellen daar de ring van Sinterklaas om in ruil hun cadeautjes toch te krijgen, maar wat ze niet weten is dat de Sint zonder de ring niet in leven kan blijven.

Zonder de ring zal Sinterklaas langzaam inslapen, en zal er nooit meer een Sinterklaasfeest zijn.

Op 05 december 2018 zal Sinterklaas en de gesloten ring in première gaan. 

Back to the summer!

Brekky & Stanny keren terug met een zomertour in 2018, in het jaar 2016 toerden ze ook heel de Provincie Antwerpen rond met een Zomertoer. Na 2 jaar besluiten ze om terug op allerlei zomerse feestjes op te treden klinkt het bij Studio-Brent.


Brent De Bal:

De maand juli en augustus worden een drukke maar fantastisch tijd, zegt De Bal.

Hij gaat meespelen met Rubens een musical in Westerlo, werkt ondertussen als seizoenarbeider bij de Gemeente van Westerlo en er komt een zomertoer aan van Brekky & Stanny.

Net zoals hij gezegd had een druk maar fantastisch zomertijd.


Danny Verrept :

Onze 2de zomertour is op komst, dat word weer één groot feest zegt Danny Verrept.

U kunt ons weer heel de zomer boeken voor feestje en evenementen, voor kinderen volwassenen en senioren spelen we het dak er af.


Brekky & Stanny gaan weer een drukke maar fijne tijd in.

Wil u entertainment voor uw jubileum, trouw of verjaardag 's feest, mail naar studio-brent@hotmail.be voor uw boeking.

Voorlopig zijn de 2 dus nog druk bezig voor hun nieuwe zomertoer, want in juli beginnen ze er al aan. Rusten zit er momenteel even niet in zegt De Bal & Verrept. 

Brekky Rojas krijgt seizoen van 5 afleveringen.





In mei gaat Studio-Brent van start met de opnames van Servicio secreto Rojas, in het Nederlands: Rojas Geheime Dienst.

Het word een fictiereeks van 5 aflevering en het verschijnt op YouTube.

Verhaal:
Wanneer Spion Rojas op vakantie wil gaan, word hij betrokken in een zaak van een oude koning uit Spanje. De heer Roberto Douglas wil de oude ring van die koning, hij schakelt Rojas in om die ring te gaan halen, omdat de naam Rojas een oude uitverkorene is. Maar zal Rojas zich wel inzette voor dit avontuur?

De reeks zal ergens in de zomer van 2018 te bekijken zijn op het YouTube kanaal van Studio-Brent De Bal.

Na 1 en 2 komt nu de laatste Rojas film.

Weeral om iets verder te vertellen want Studio-Brent heeft namelijk bevestigd dat er een 3de film komt over spion Rojas.

Nu dat Rojas en Walter bij de Geheime Dienst werken en Chantal Cevros en Kris Van Meeuwen al 5 jaar in het gevang zitten, komt er een laatste film over Brekky Rojas, bevestigd Studio-Brent baas De Bal.

Het laatste scenario word dit maal gemaakt door: Brent De Bal, Danny Verrept en David Lemmens.

Zin om mee te spelen in de laatste Rojas film? Schrijf je dan hier in op studio-brent@hotmail.be  met vermelding acteur/actrice Brekky Rojas 3. 


De Bal voor de 2de keer op de planken met de Bonte Avond van Chiro OEVEL.
Na zijn comeback in 2017 gaat hij dit jaar terug mee doen!

Vorig jaar was zo leuk om dit jaar terug mee te doen zegt De Bal. Vroeger als lid heb ik ook altijd meegedaan, ik kan niet zonder gek doen en acteren zegt hij ook.  

Dit jaar zal zijn 2de keer zijn dat hij op het podium staat. Net zoals hij vorig jaar heeft gezegd moeten ze komen kijken wat er gaat gebeuren tijdens de show.


De Bonte avond zal op zaterdag 17 februari 2018 zijn in de parochiezaal van Oevel, er zijn 02 voorstellingen en de inkom is 5 euro.


★ VOORSTELLINGEN ★
☆ Namiddag deuren: 13.15u
☆ Namiddag aanvang: 14.00u
☆ Avond deuren: 18.45u
☆ Avond aanvang: 19.30


Hij speelt samen mee met onder andere, Thomas Deygers, Noa Mannaerts, Arne Spruyt, Robbe Varewyck, Celiné van Wolputte en Jess Van de Poel.

Studio-Brent maakt kerstspecial met Brekky Rojas!

Studio-Brent bevestigd dat er dit jaar een kerstspecial komt met Brekky Rojas in de hoofdrol, niet hoe hij kerst gaat vieren maar hoe hij vrede op kerst gaat redden.

Verhaal

Brekky Rojas vind op een dag een rood boekje van de kerstman, daar in staat de vredes ster in waar die juist licht. Hij wil die gaan zoeken voor terug aan de kerstman te geven, maar hij is niet alleen opzoek naar dat boek en de ster namelijk Dokter Sebastiaan is er ook naar opzoek, hij volgt Rojas heel de special. Hij wilt die ster voor vrede af te nemen bij iedereen omdat zijn ouders hem vroeger in de steek gelaten hebben voor hun werk tijden kerstmis. Zou Rojas deze special tot een goed einde brengen?

Dat ziet u zondag 24 december 2017 op kerstavond.

Het scenario en regie is door Brent De Bal.

Brekky Rojas krijgt 2de film van Studio-Brent.


Er is weer goed nieuws opgedoken in Studio-Brent. Ze hebben namelijk bevestigd dat er een 2de film komt over Brekky Rojas.

Na de Avant-première van gisteren, komt er een 2de film van de heer Rojas. Ze krijgen namelijk een andere kant van Rojas te zien, niet de stille en domme maar een stoere en zelfzekere kerel. De nieuwe versie van Brekky Rojas word namelijk een geheime agent. Er is nog geen scenario maar de verhaallijn is er wel zegt De Bal.

U kunt zich wel al inschrijven voor mee te spelen in het nieuw project van Studio-Brent op studio-brent@hotmail.be met vermelding acteur/actrice Brekky Rojas 2.

Website Brekky Rojas https://brekky-rojas5.webnode.nl/



Chiro-Oevel blaast dit jaar 50 kaarsjes uit en dat moet gevierd worden!

21 tot 23 juli! Drie dagen lang organiseren ze tal van festiviteiten voor jong en oud, in en rond de tent op het kerkplein van Oevel. Vrijdag een dorps BBQ met optredens, zaterdag Strandkarrace, Cantus & een Fuif, en op zondag een brunch met kindernamiddag.

Inschrijven voor zowel de barbecue, de strandkarrace, en de cantus kunnen jullie op de website van Chiro-Oevel. 

https://www.chiro-oevel.be/feestweekend


Studio-Brent & Brent B. Productions verwachten 2de film over Stijn B. en Flynn S.

Groot nieuws Studio-Brent heeft vandaag bevestigd dat er een 2de film komt over de 2 politie-inspecteurs: Flynn Siemens en Stijn Bellemans.

Wat er in de film gaat gebeuren, zal veel actie en drama zijn. Namelijk de 2 inspecteurs krijgen het zwaar te verduren door slechterik Adnan. Een oude krijger van D'Aarshot. Brent's Comedy is weer regisseur van dienst en het scenario is geschreven door Brent Boeckmans. Meer info willen ze nog niet kwijt klinkt het.

Studio-Brent verwacht 1ste film over Brekky Rojas.

Groot nieuws Studio-Brent heeft vandaag bevestigd dat er een film komt over Brekky Rojas.

Gisteren was er een optreden van Brekky Rojas op de Bertfeesten, met heel groot succes en een staande ovatie heeft Studio-Brent baas De Bal besloten om over Brekky Rojas een film te maken.

Het scenario is nog geheim, maar het zal door De Bal geschreven worden. De tittel van de film heet: Brekky Rojas en het geheim van z'n panfluit . Meer wil De Bal nog niet zeggen maar wel dat hij nu volop aan het zoeken is voor acteurs en actrices. Dus ben je geïnteresseerd kijk dan zeker naar de informatie.

INFORMATIE:

BELANGRIJK: De draaidagen voor deze film zijn in de 1ste week van de paasvakantie in 2017. De gezochte kandidaten mogen niet veel plannen in die week voor de opname's. ( Waar de opname's plaats vinden wordt nog gemeld )

Vergoedingen

Bij deze vacature is er geen vergoeding voor zien. Er zal wel iets klein worden voorzien zoals een koek en een drankje.

Interesse? Indien je geïnteresseerd bent, kan je een e-mail schrijven naar studio-brent@hotmail.be. Vergeet zeker niet je naam, voornaam, geboortedatum, gsm-nummer en adres te vermelden.

Enkel indien je geselecteerd bent, krijg je een e-mail terug.


Studio-Brent en Brent B. Productions maken special over Stijn Bellemans en Flynn Siemens.

Studio-Brent en Brent B. Productions hebben besloten om een special te maken over de 2 inspecteurs Flynn Siemens en Stijn Bellemans.

Na de succesvolle film De Missie van het complot, komt er nu een klein special over de 2 inspecteurs. Deze special heeft een klein stukje over misschien een nieuwe film over de 2 inspecteurs. Meer willen ze nog niet kwijt.

Studio-Brent maakt Halloweenkortfilm

Groot nieuws Studio-Brent heeft vandaag bevestigd dat er een Halloweenkortfilm komt over de legende jack-o'-lantern.

Jack-o'-lantern (soms ook gespeld als Jack O'Lantern) is een typische decoratie voor Halloween, bestaande uit een uitgeholde pompoen waarin een eng gezicht is gesneden. Deze pompoen kan door er een kaars of lamp in te stoppen dienstdoen als lantaarn.

Op maandag 31 oktober 2016 zal Jack ! In première gaan.

Het scenario en regie is door De Bal Brent. 

Brekky & Stanny krijgen eigen reeks

Binnenkort is Brekky & Stanny op YouTube met hun programma Brekky & Stanny seizoen 1. Studio-Brent heeft pas de allereerste reeks van Brekky & Stanny aangekondigd. Op woensdag 04 januari 2017 zal 'de reeks van Brekky & Stanny verschijnen op YouTube.

De cast

Een Brekky & Stanny reeks zou natuurlijk geen Brekky & Stanny reeks zijn zonder onze 2 kiekes: Brent De Bal ( Brekky ) en Danny Verrept ( Stanny ) zullen het beste van zichzelf geven in hun allereerste reeks seizoen. Samen met tal van gast acteurs. En zeker niet te vergeten Andre Van Drooselaere ( Gert )

Studio-Brent & Brent's Comedy verwachten 2dekampioenen-film

Groot nieuws Studio-Brent heeft vandaag bevestigd dat er een 2de film komt over de sympathiekste voetbalploeg van het land.

Deze keer gaan we, terug in de tijd. Toen de kampioenen nog kapoentjes waren meer info willen Studio-Brent & Brent's Comedy nog niet kwijt.Brent's Comedy is weer regisseur van dienst. Het scenario is nog geheim, maar het zal weer door Brent De Bal geschreven worden.

We hebben heel de maand vergaderd en besloten om een 2de film te maken. Wanneer de opnames plaats vinden 22, 23 e, 24 augustus 2016.

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin